Vaterpolisti Rasine sutra gosti Bečeja

Postavljeno: 11.02.2022

U nastavku šampionata prve A lige, vaterpolisti kruševačke Rasine, sutra gostuju u Vaterpolo klubu Bečej. Kod Kruševljana vlada umereni optimizam i očekuju da će prikazati dobru igru, a veruju da neće izneveriti svoje verne simpatizere. 

-Mi smo na svim utakmicama u dosadašnjem delu prvenstva sa skoro svim rivalima igrali regal, ali se događalo da tokom susreta, u odlučujućim trenucima zatajimo i izgubimo meč. Nadamo se da toga sutra u Bečeju neće biti, bez obzira na poštovanje domaćina i značaj koji je svojevremeno imao u sportu u našoj zemlji a i šire- govori trener gostiju Aleksandar Matejić.

Šef struke Vladimir Tomašević, nada se najboljem na gostovanju u Bečeju i nikako ne priznaje odlazak na ovaj susret sa belom zastavom.

-Mislim da smo dobro proučili protivnika, a u međuvremenu ispravili sve greške koje smo činili tokom prethodnih utakmica. Očekujemo lepu i borbenu igru, u kojoj nećemo dozvoliti rivalu da nametne svoj stil, a smatramo da će rezultat biti krajnje neizvestan do poslednje sekunde. Nije sramota ni izgubiti od takvog protivnika, ali ja verujem da naši momci iako, skoro najmlađi u ovom rangu isključivo sa igračima iz Kruševca i okoline mogu da pruže ravnopravan otpor protivniku, a videćemo šta će biti posle meča -govori Tomašević.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top