Uhapšen muškarac koji je u naselju UN uznemiravao devojku!  

Postavljeno: 15.07.2022

Tridesetdvogodišnji R.P. iz Kruševca koji je s leđa napao sedamnaestogodišnju devojku u naselju Ujedinjene nacije, danas je uhapšen.

 R.P. se sumnjiči da je 19. juna, u naselju Ujedinjene nacije, pratio, a zatim s leđa napao sedamnaestogodišnju devojku, koja je uspela da se otrgne i pobegne- saopštili su iz kruševačke policije.

 Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, R.P.  je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

 Inače, nakon što se na društvenim mrežama pojavila priča da muškarac srednjih godina uznemirava decu na ulici u večernjim satima, naša redakcija se obratila policiji gde nam je potvrđeno da je otac sedamnaestogodišnje devojke prijavio policiji da je nepoznati muškarac uznemiravao na ulici. U policiji su tada naveli da se intenzivno radi na identifikaciji i pronalaženju izvršitelja ovog krivičnog dela, te da su, kako bi se podigla bezbednost građana, pojačane patrole u ovom naselju.

U kontaktu sa meštanima, naša redakcija je tada saznala da je tokom prethodna dva meseca bilo više situacija u kojima je nepoznati muškaraca uznemiravao decu na ulici. Prema svedočenju naših sagovornika, bilo je i pokušaja fizičkog napada, a sve  se sve dešava u večernjim satima, odnosno kada padne mrak.

Uplašeni za bezbednost dece, roditelji već izvesno vreme ne dozvoljavaju deci da uveče izlaze, a kako kažu, ako već moraju da izađu iz stana ili kuće, ne puštaju ih same. Naveli su i to da nepoznati muškarac uglavnom uznemirava devojčice.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top