U Pozorištu bogat program

Postavljeno: 10.05.2022

Ove nedelje nas u Kruševačkom pozorištu očekuju tri predstave, koncert, program posvećen zdravstvenim radnicima i javni čas. Najmlađi će moći da uživaju u predstavama „Tri praseta” i „Čarobnjak iz Oza”, dok će stariji veče provesti uz predstavu „Izbiračica 42”.

Večeras, 10. maja, od 17 časova na repertoaru je koncert harmonike na kome će nastupiti Marko Žujović i Luka Repanović, maturanti Mužičke škole Davorin Jenko” iz Beograda. Od 20 časova na programu je predstava Izbiračica 42”. Ova komedija je autorski projekat Vladimira Popadića. Inspirisana je dramom Izbiračica” Koste Trifkovića, a u predstavi osim glumaca Kruševačkog pozorišta učestvuju glumci iz Niša, Leskovca i Paraćina.

Program predviđen za sredu, 11. maj, Čuvari život”, počinje u 18 časova, a posvećen je zdravstvenim radnicima, povodom svetskog Dana medicinskih sestara i tehničara.

U petak, 13. maja, u 10 časova u dečjoj predstavi Tri praseta” upoznaćete Bucka, Mucka i Gucka, kao i zlog vuka koji će pokušati da naruši harmoniju na cvetnoj livadi. Režiju potpisuje Zoran Lozančić.

U subota, 14 maja, u 12 časova igraće dečja predstava Čarobnjak iz Oza”. Priči o prijateljstvu, ljubavi i potrazi za identitetom naročitu osobenost daju specijani scenski efekti. Za adaptaciju teksta, režiju, scenografiju i izbor muzike bio je zadužen Zoran Lozančić.

Istog dana od 18 časova na repertoaru je javni čas baleta Studija lepih umetnosti Artebella” iz Kruševca.

J.A.

Foto: Fejsbuk stranica Kruševačkog pozorišta

 

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

back-to-top