U okviru “Kruške” pred najmlađima pet predstava

Postavljeno: 12.02.2021

Od večeras, 12. februara, do utorka, 16. februara u Kruševačkom pozorištu se održava Festival revijalnih predstava za decu “Kruška”, trinaesti po redu. U terminima od 17 i 19 časova najmlađi sugrađani moći će da pogledaju četiri gostujuće i jednu predstavu domaćeg anambla

Večeras (12. februar) igra predstava “Pinokio” pozorišta iz Kraljeva. Namenjena je deci mlađeg školskog uzrasta, a režirao ju je Miodrag Dinulović, po tekstu Peđe Trajkovića.

U predstavi “Sirano”, rađenoj po tekstu Igora Bojovića, a u režiji Nenada Todorovića, mališani će moći da uživaju u subotu (13. februara). Predstavu će izvesti glumci ansambla Narodnog pozorišta Priština.

Puls teatar iz Lazarevca će u nedelju (14. februara) izvesti predstavu “Srebrni car” koju je režirao David Alić po motivima drame Sanje Savić. Predstava je namenjena deci starijoj od 10 godina.

U ponedeljak (15.februara) glumci Kruševačkog pozorišta igraće lutkarsku predstavu “Mačak otišao u hajduke”, u dramatizaciji i režiji Aleksandra Pejakovića.

Predstavom “Tihi dečak” Pozorišta za decu Kragujevac zatvara se “Kruška” u utorak (16. februara). Tekst za ovu predstavu napisali su Ana Duša i Tin Grabar, koji potpisuje i režiju.

Ostale vesti

back-to-top