U nedelju Memorijalni turnir “Rume i Vlada”

Postavljeno: 11.06.2022

Memorijalni turnir posvećen prerano preminulom profesoru fizičkog i fudbalskom treneru Nenadu Rajkoviću Rumetu, od ove godine i jednom od organizatora ovog turnira Vladimiru Popoviću Vladi, održaće se na terenima Prve tehničke i Hemijsko – tehnološke škole u Kruševcu. Zakazan je za sutra (12.jun), u 16 sati.

U znak sećanja na Nenada koji je bio izuzetna sportista i pedagog i Vladu koju je učestvovao u brojnih humanitarnim akcijama u gradu, na turniru će učestvovati njihovi prijatelji i kolege, a deca koju je Nenad trenirao odigraće revijalnu utakmicu.

Nenad Rajković Rume koji je preminuo u svojoj 37. godini, mnoge generacije mladih usmerio na bavljenje sportom i sa njima je postizao zapažene rezultate na takmičenjima širom Srbije. Kao trener bio je posvećen radu sa najmlađom decom i svoje iskustvo iz sporta i života prenosio je na njih.

Vladimir Popović Vlada preminuo je prošle godine, u 43. godini života. Sportom se bavio od rane mladosti. Učestvovao je u brojnim humanitarnim akcijama u gradu, a bio je i jedan od organizatora Memorijalnog turnira “Nenad Rajković Rume ”

D.P.

Ostale vesti

back-to-top