U Napretku optimizam pred utakmicu u Gornjem Milanovcu

Postavljeno: 01.11.2021

U poslednjoj utakmici 15. kola Super lige Srbije, Napredak sutra od 16 časova gostuje u Gornjem Milanovcu Metalcu. 

Već pet superligaških kola Napredak nije pobedio. Na tabeli je sedmi sa 20 bodova i vreme je da se učinak podigne. Videćemo da li je to moguće već sutra, kada gostuje ekipi sa začelja tabele, Metalcu, koji ima četiri vezana poraza.

Pomoćni trener Napretka Nikola Stojanović kaže da njegov tim u utakmicu ulazi mirno, da su svi igrači zdravi i da očekuje dobar rezultat.

– Nema lakih utakmica. Moramo da budemo odgovorni, da nas nezavara plasman Metalca, koji ima mladu, agresivnu ekipu i ako im date malo prostora može da stvori problem. Bodovi su im preko potrebni i očekujem da nas napadnu. Mi moramo da budemo mirni, skoncentrisani i damo sve od sebe da iskoristimo njihove mane, kako bi se vratili sa povoljnim rezultatom.

Na sličan način o protivniku i predstojećoj utakmici govori i igrač Napretka Petar Kunić:

– Metalac je mlada i polenta ekipa, koja hoće da igra. Očekuje nas, sudeći po svemu, teška i zahtevna utakmica. Važno je da smo svi zdravi, kompletni posle više od mesec dana i očekujem da osvojimo tri boda i vratimo se na pobednički kolosek. Meč se igra sutra sutra od 16 časova.

S.M

Ostale vesti

back-to-top