U Kruševcu Otvoreno prvenstvo Srbije u karateu  

Postavljeno: 21.11.2021

U Hali sportova u našem gradu danas se, od 10 sati, organizuje Otvoreno prvenstvo Srbije u karateu za sve uzrasne kategorije i takmičarske discipline

 Uz dobru organizaciju i veliki broj takmičara, koji su formu tempirali upravo za ovaj deo sezone, u nedelju nas u Kruševcu očekuje prvorazredni sportski događaj, sa oko 500 učesnika iz šezdesetak srpskih klubova, najavljuje u ime organizatora predsednik Karate kluba Kruševac Marko Tomić:

– Otvorenom prvenstvu Srbije u Kruševcu su su prethodili eliminacioni turniri kroz koje je prošlo blizu 100 karate klubova sa oko 1.200 takmičara, tako da se očekuje pravi sportski spektakl u u nedelju. Pripeme su bile duge i temeljne i nadamo se da ćemo kao organizatori na pravi način predstaviti i naš Klub i Grad Kruševac. Predvideli smo i novčani fond, koji su obezbedili Grad Kruševac i naši sponzori, pored nagradnog fonda koji je pripremio Karate savez Srbije u vidu pehara, medalja i diploma, tako da smo prvi put u prilici da učesnicima takmičenja ovog tipa pripremimo takve nagrade – kaže Marko Tomić.

Organizatori Otvorenog prvenstva Srbije su Karate klub Kruševac i Karate Savez Srbije.

– Takmičenje u Hali sportova počinje u 10 sati i odvijaće se na sedam borilišta i u Klubu svi željno očekujemo početak. Ujedno, nadamo se da će naš Klub oboriti rekord po broju osvojenih medalja na jednom šampionatu – kaže na kraju Tomić.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top