Ponovo otvorena robna kuća Trayal

Postavljeno: 18.06.2024

Danas je, nakon skoro dve godine, u centru grada svečano otvorena kineska prodavnica Youmart, zakupca robne kuće Trayal čije su prostorije stradale u požaru, a koje su sada potpuno renovirane

Generalni direktor Trayal korporacije Miloš Nenezić zahvalio se institucijama i svim ljudima koji su puno pomogli u trenutku kada se dogodio požar u ovoj kineskoj robnoj kući. Posebnu zahvalnost iskazao je Dunav osiguranju i vlasniku lanca robne kuće Youmart.

-Dobili smo nov prostor od nečeg što je više desetina godina čekalo ozbiljnu rekonstrukciju. Vlasnik lanca robne kuće Youmart Zu je sa nama u svim našim pregovorima koje imamo sa partnerima Trayal korporacije. Uvek je na našoj strani, ne u svojstvu prevodioca, već u formi nekog ko objašnjava šta Trayal korporacija znači za Kruševac i Srbiju, i time dobijamo znatne prednosti u pregovorima. Inače, sam Zu je u poslovnim odnosima sa predsednikom Kine Sijem. Ono što je najbitnije je da Trayal korporacija i grad Kruševac imaju nov, savremen prostor. Za Trayal je najbitnije da od toga ubiramo prilično dobru kiriju i da nemamo puno troškova. Veoma je važno i to da će biti zapošljen određeni broj radnika, a tu će se prodavati i roba iz kruševačkog kraja- ističe Nenezić.

Direktorka Oblasti gumarstva Trayal korporacije Andrijana Jovanović rekla je da ova izuzetno moderna robna kuća ima 3.000 metara kvadratnih poslovnog prostora, panorama lift i veliki asortiman proizvoda za sve naše proizvođače.

Generalni direktor Miloš Nenezić je u ime Trayal korporacije vlasniku kineske robne kuće Youmart uručio ikonu Hristovog vaskrsenja i amajliju iz kineskog manastira.

Zu se zahvalio na prelepom poklonu i rekao da on i njegova deca jako vole Srbiju.

Otvaranju su prisustvovali gradonačelnik Kruševca Ivan Manojlović, predstavnici Grada i Trayal korporacije.

O. M.

 

 

Ostale vesti

Komentari

  1. Ceca kaže:

    Lepo uredjeno sa zaistavvelikom ponudom na jednom mestu.

  2. Mali kaže:

    Umesto da odgovaraju za podmetanje požara i ugrožavanje bezbednosti građana mi im preko Dunava pomognemo da nam ponovo prodaju šljam bez fiskalnog. A to da zapošjlavaju radnike je baš bezobrazan.Jel znate ljudi kolike su kod njih plate?!

  3. Natasa/ Krusevac kaže:

    Teško nama…ako je to vama za ponos i diku.Kinesko smeće u najstrožem centru pored Pozorišta,“hrama“(neke) kulture….

3 thoughts on “Ponovo otvorena robna kuća Trayal

Comments are closed.

back-to-top