U Kruševcu otvoren savremen centar slušne akustike

Postavljeno: 31.08.2021

U vreme kada je potvrđeno da korona virus može oštetiti sluh, građani Kruševca dobijaju mogućnost da u novootvorenom Neuroth centru besplatno testiraju sluh

Danas je u Kruševcu, u Jakšićevoj ulici, otvoren Neuroth centar slušne akustike, a kako navode u toj kompaniji, usluge koje oni pružaju kreću od besplatnog testiranja sluha, preko saveta, do podešavanja postojećih i kupovine novih slušnih aparata.

Direktor kompanije Neuroth za Jugoističnu Evropu, Petar Jagodić izjavio je da je ovo mesto za sve ljude koji žele da bolje čuju i žive.

– U Srbiji otvaramo tržište, nakon Beograda i Kragujevca otvaramo novi centar u Kruševcu. Pozivam ljude da dođu na besplatno testiranje sluha – rekao je on.

Naglasio je da je tržište Srbije vrlo važno, te da će se raditi na tome da broj ovakvih centara raste na prostoru cele države.

Neuroth je vodeća kompanija u Austriji i regionu koja obezbeđuje slušne aparate, bavi se zaštitom sluha, a specijalizovan je i za dečju akustiku, optiku i medicinsku opremu za ORL odeljenja bolnica.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top