U dva dana samo četvoro novoobolelih u Kruševcu

Postavljeno: 22.04.2020

Tokom proteklih 48 sati u Kruševcu je korona virus potvrdjen kod četovoro pacijenata, što je značajno manje u odnosu na prethodne dane, kada smo samo u jednom danu imali čak 27 novih slučajeva. Prema podacima nadležnih službi od početka epidemije u našem gradu ovaj virus je potvrdjen kod ukupno 184 lica, a od posledica korone preminulo je 13 osoba, 10 muškaraca i 3 žene

Istovremeno je u Rasinskom okrugu korona potvrdjena kod ukupno 239 lica, odnosno u proteklih 48 sati zabeležena su samo dva nova slučaja, oba u Varvarinu, te je na području te opštine ukupno 25 obolelih. Podaci nadležnih pokazuju da je, nakon Kruševca, od posledica korone u našem Okrugu najviše preminulih iz Varvarina, njih sedmoro, 4 muškarca i 3 žene. U Rasinskom okrugu je ukupno preminulo 24 lica, 17 muškaraca i 7 žena. Među preminulima su i dva muškarca iz Ćićevca te po jedna osoba iz Aleksandrovca i Trstenika. 

Od početka epidemije korona je potvrđena kod 16 lica iz Aleksandrovca, 4 iz Trstenika, 25 iz Varvarina, 8 iz Ćićevca te 2 iz Brusa. 

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top