TRY ALL SPORT za kruševački boks i ritmičku gimnastiku

Postavljeno: 12.06.2024

Trayal korporacija je u 2024. godini izdvojila milion evra kao podršku kruševačkom sportu sa ciljem da, kroz projekat TRY ALL SPORT, pomogne klubovima da beleže što bolje rezultate, izbore se za viši rang, ali i omasove bazu i uključe u svoje redove što više mladih

Danas su potpisani sponzorski ugovori sa Boks klubom 14. Oktobar – 037 Kruševac i Klubom za ritmičku gimnastiku NIKA…

– Danas imamo zadovoljstvo da u nastvaku akcije Trayal korporacije i prijatelja sporta, koji su ovde prisutni, potpišemo nove ugovore. Da pomognemo finansijski i logistički kako bi postizali još veće uspehe, ali sa akcentom na omladinske škole. Želim da istaknem jedan problem, sa kojim se suočava većina, pa i klubovi sa kojima danas potpisujemo ugovore. A, to je nedostatak prostora, odnosno sale za treninge. Boks klub je uz pomoć našeg bivšeg gradonačelnika Bratislava Gašića dobio novi, savremeni ring, ali nemamo gde da ga postavimo. Zbog toga su naši bokseri prunuđeni da treniraju u improvizovanom prostoru na bazenima, ali često možemo da ih vidimo i na otvorenom, ispred bazena. Sličan problem imamo i sa gimnastikom i ono što imamo kao problem u oba kluba je nedostatak pomoći u kadrovskom potencijalu. Neophodno je, dakle uključivanje šire zajednice, prevashodno na tom organizacionom planu – istakao je Miloš Nenezić, generalni direktor Trayal korporacije.

Usledilo je potpisivanje ugovora, a veliko zadovoljstvo je bilo videti ozarena lica mladih sportista, boksera i gimnastičarki, koje su se pojavile u prelepoj sportskoj opremi, mnoge od njih okićene osvojenim medaljama…

– Sa posebnim zadovoljstvom želim da se zahvalim Trayal korporaciji i generalnom direktoru Milošu Neneziću na ovoj donaciji, koja je došla u pravi trenutak i koja će nam pomoći da nastavimo sa dobrim rezultatima, ali i da ih poboljšamo. U ovom trenutku je jedan naš reprezentativac Vuk Vukajlović u Mekedoniji, nastupa za reprezentaciju Srbije, a imamo u našim redovima još nekoliko potencijalnih reprezentativaca – naglasio je Dragiša Milojević iz Boks kluba 14. Oktobar – 037 Kruševac.

Sreću nije skrivala ni Oksana Avramović, „alfa i omega“ Kluba za ritmičku gimnastiku NIKA:

– Želim da se zahvalim Trayal korporaciji i generalnom direktoru Milošu Neneziću i obećavam da ćemo ispuniti očekivanja i u budućnosti biti još bolji.

 

Ostale vesti

back-to-top