Trener Trajala Milan Nikolić optimista: POBEDA IMPERATIV

Postavljeno: 23.02.2023

Posle nikad duže pauze, konačno počinje prolećni deo prvenstva u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije. Na premijeri pod Bagdalom (subota,15 časova) fudbaleri Trajala dočekuju Novi Sad 1921.

-Pored Železničara, Novi Sad se najviše i najbolje pojačao, doveo dosta igrača sa superligaškim i internacionalnim iskustvom, ali kao i uvek, bez obzira ko je protivnik, mi idemo na pobedu. Prezadovljan sam kako su momci odradili pripreme, pauza je bila duga i sa velikim nestrpljenjem čekamo prvu utakmicu. Očekujem pravi pristup, maksimalnu odgovornost na svakom delu terena i koncetraciju na najvišem nivou od prvog do poslednjeg minuta – istakao je prvi trener Gumara Milan Nikolić.

Optimista je i golman Aleksa Jordanov:

-Pripreme su bile teške, očekivano, jer trebalo se dobro pripremiti za prolećna iskušenja. Da smo spremni, očekujem da ćemo dokazati već na startu, protiv Novog Sada.

Pod Bagdalu su se ove zime vratili Uroš Vesić i Džof Osman, iz Napretka je na pozajmicu stigao Uroš Rašković, a novi član kruševačkog prvoligaša postao je i Njegoš Janjušević iz Zlatibora. Posle Bratislava Simića, iz omladinskog pogona je među seniore “prekomandovan” i Adrian Dobrosavljević, koji se stručnom štabu nametnuo tokom pripremnog perioda i zaslužio prvi profesionalni ugovor.

-Zahvalan sam trenerima i rukovodstvu kluba i daću sve od sebe da opravdam očekivanja i izborim se za što veću minutažu – poručio je mlađani Adrian Dobrosavljević.

Ostale vesti

back-to-top