Trajalu važan bod u Novom Sadu

Postavljeno: 08.11.2020

U 14. kolu Prve lige Srbije, Trajal je osvojio bod na nezgodnom gostovanju drugoplaisranom timu na tabeli. U Novom Sadu je igrao nerešeno sa Kabelom 1:1

Posle neočekivanog poraza u Kruševcu od Radničkog iz Pirota (1:1), Trajal je već ove nedelje potvrdio da je ekipa koja neće trpeti posldice jednog takvog rezultata. U 14. kolu imali su izuzetno težak zadatak da se u Novom Sadu suprotstave trenutno drugoplasiranoj na tabeli ekipi Kabela, i uspešno su ga odradili, osvojivši važan bod.

„Gumari“ su prvi i odšli do vođstva, preko Predraga Pavlovića koji je iskoristio jedanaesetacr dosudjen za njegov tim. Veliki napori domaćina da stignu do izjednačenja krunisani su u 33 minutu utakmice, kada Petrić postiže gol za 1:1.

Igra Trajala bila je taktički vrlo dobor posvaljena, sa snažnom defanzivom, tako da se do kraja utakmice mreže više nisu zatresle. Utakmica je završena bez pobednika, a Trajal je osvojio 18. bod i na tabeli je na 11. mestu.

Žreb sa početka sezone očigledno nije bio naklonjen gumarima, jer ih već u sledećem kolu očekuje novi teški protovnik – lider na tabeli i pravi hit ove fudbalske sezone Radnički 1923 iz Kragujeca. Ali, pokazao je Trajal da ume da poesebno bude inspirisan na zahtrevnim utamicama, pa će i ova sledeća u našem gradu sigurno biti zanimljiva i rezultatski neizvesna.

Foto FK Trayal, Raša ST

Ostale vesti

back-to-top