Trajalova čista petica!

Postavljeno: 16.04.2022

U 22. kolu Srpske lige Istok, „gumari“ ubedljivo savladali Rembas iz Resavice sa 5:0 i potvdrili lidersku poziciju na tabeli.

Fudbaleri „Trajala“ u potpunosti su opravdali ulogu favorita u kojoj su na Gradskom stadionu u Kruševcu dočekali ekipu Rembasa. Od početka utakmice bilo je jasno da su kvalitetnija ekipa koja neće odustati od cilja da zabeleži još jednu pobedu, što se na kraju i potvrdilo ubedljivim trijumfom sa 5:0.

Prva dva gola postigao je Golubović, u strelce sa zatim upisao Pavlović i na poluvreme se otišlo sa lepom prednošću „gumara“. Domaći tim se, međutim, time nije zadovoljio, pa su u nastavku po jedna gol postigli još i Jović i Dragićević, za konačnu ubedljivu pobedu, četrnaestu u ovom prvenstvu.

Na tabeli Trajal sada ima 48 bodova, pet više od drugoplasirane Budućnosti iz Popovca, koja je u ovom kolu slobodna, ali sa izjednačenim brojem utakmica kao i kruševačka ekipa. To je već solidna bodovna prednost za Trajal i malo ko ne veruje da će je ova ekipa sačuvati do kraja prvenstva. Bez obzira što će još biti teških utakmica, uključujući i prvu narednu, u Knjaževcu protiv Timočanina, zakazanu već za 20. april.

S.M.
Foto: FK Trayal

Ostale vesti

back-to-top