Trajal otvara sezonu na Banjici

Postavljeno: 29.07.2022

U ponedeljak, Trajal igra prvi meč nove sezone Prve lige Srbije. Gostuje u Beogradu ekipi Rada.

Trajal je izdominirao minulim prvenstvom, Srpske lige Istok, završivši ga sa fantastičnim učinkom, bez ijednog poraza. Ove sezone igraće, zasluženo, u višem rangu, a pojačali su ga Punoševac, Mijailović, Radivojević, Stojanović, Ivanić, Sredojević, Fratrović i Savić, koje je na konferenciji za medije predstavio sportski direktor i kapiten kluba, Milan Gašić.

– Realno je da se u predstojećem prvenstvu Prve lige, koja je ove sezona posebno jaka, nadamo sredini tabele, odnosno nastojaćemo da izborimo plej-of – rekao je Gašić.

Centralni napadač Bratislav Punoševac u ime novih igrača izrazio je zahvalnost Klubu na ukazanom poverenju koje će se truditi da opravdaju na terenu, dodajući kako očekuje dugu u dobru saradnju.

– Trudićemo se i daćemo sve od sebe da što više pružimo na terenu, odgovorimoi svim zahtevima koje pred nas bude izneo stručni štab i da ispunimo ciljeve.

U prvom kolu novog prvenstva Prve lige Trajal gostuje Radu, za koga je trener Ivan Radivojević rekao kako je ozbiljan klub sa tradicijom, spoj iskustva i mladosti, ali „gumari“ tu utakmicu i novu sezonu dočekuju potpuno spremno.

– Ulazimo u sezonu sa željom da pokažemo kakav rad stoji iza nas, da se pokažemo i dokažemo u što boljem svetlu. Momci su spremno dočekali početak, ostaje da se odrade neke finese i u svakom susretu nastojaćemo da osvojimo što više bodova.

Utakmica prvog kola novog prvenstva Prve lige Srbije između Rada i Trajala igra se na Banjici, na stadionu Kralj Patar Prvi, u ponedeljak.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top