Trajal očekivano bolji od Meševa

Postavljeno: 05.03.2022

Na startu prolećnog dela prvenstva Srpske lige Istok, favorizovani Trajal osvojio bodove pobedom protiv Meševa, mada sa minimalnih 1:0

 Nastavili su „gumari“ tamo gde su jesenas stali. U 16. prvenstvenom kolu sastali su se sa ekipom Meševa, koja je pružila čvrst otpor, ali samo do 84. minuta, kada je Predrag Pavlović postigao jedini gol na utakmici.

 – S obzirom da je ovo prvo kolo u nastavku, najbitinije je da smo ostvarili cilj i osvojili tri boda. Znali smo da će biti teško, da je protivnik poletna, mlada ekipa, da će nam protivnik biti i teren u koji je u lošem stanju, tako da smo bili malo nervozniji nego što je trebalo. To se videlo u poslednjoj trećini terena, kada smo u završnom pasu morali da budemo mirniji, da ranije postignemo pogodak, ali je na kraju dobro i ovako, završilo smo utakmicu pobedom i idemo dalje – rekao je šef stručnog štaba Trajala Živojin Vidojević.

Na drugoj strani, Meševo može da žali što do kraja nije sačuvalo rezultat koji je držalo najvećim delom utakmice.

– Imali smo šanse koje nismo iskoristili, za razliku od gostiju koji su iskoristili svoju priliku u poslednjih pet minuta i dobili derbi – kratak je fudbaler Meševa Strahinja Živić.

U narednom kolu Trajal u Trgovištu gostuje Pčinji, a Meševo u Paraćinu ekipi Jedinstva.

S.M.

foto: FK Trayal

Ostale vesti

back-to-top