Trajal obezbedio Prvu ligu!

Postavljeno: 14.05.2022

U 27. kolu Srpske lige Istok „gumari“ trijumfovali u Leskovcu sa 2:0, Meševo čeka utakmica u Negotinu

Tri kola pre kraja takmičenja u Srpskoj ligi Istok, Trajal je rezervisao mesto u prvoligaškoj konkurenciji u narednom prvenstvu. Bila je za to potrebna pobeda na gostovanju u Leskovcu, koju je kruševački tim očekivano i zabeležio. Poslednjeplasiranu na tabeli, ekipu Sloge, dobio je rutinski sa 2:0, odlučivši meč već u prvom poluvremenu, golovima Jovića i Pavlovića.

„Gumari“ su, tako, iskoristili već prvu „meč loptu“ kako bi, tri kola pre kraja Lige, obezbedili povratak među prvoligaše. Od drugoplasirane Budućosti imaju čak 11 bodova više, tako da je rezultat Popovčana koji sustra gostuju Brzom Brodu sada irelevenantan.

Trajal, ipak, ima još jedan cilj koji želi da ostvari u ovom prvenstvu, a to je da ga završi kao jedina ekipa u sve četiri grupe Srpske lige koja će ga završiti bez poraza. Blizu su, nema sumnje, i njegovom postignuću.

Fudbalere Meševa očekuje već sutra teži zadatak – da izbore povoljan rezultat na gostovanju u Negotinu, u meču sa direktnim rivalom u borbi za opstanak, Hajduk Veljkom. Meševo je pred ovo kolo na tabeli trinaesto, dok je Hajduk Veljko na jednoj poziciji ispred.

S.M.

Foto: FK Trayal

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

back-to-top