Trajal gostuje u Kragujevcu lideru na tabeli: Bez predaje do kraja!

Postavljeno: 08.05.2021

Porazom od Kebela, Trajal je najverovatnije izgubio status prvoligaša, jer su šanse da ostane u Ligi svedene na teoretski minimum. Ipak, iz ekipe poručuju da u Kragujevac, na utakmicu protiv lidera na tabeli Radničkog, odlaze sa željom da se bore i da sačuvaju dostojanstvo

Poraz od Kabela u Kruševcu verovatno je „gumare“ već poslao u niži rang takmičenja. Ostaje žal što nije ostvaren pozitivan rezultat, tim pre što su Novosađani jedini gol postigli iz penala i što u Trajalu smatraju da je sudija Lazar Tripković svojim odlukama u drugom poluvremenu direktno uticao na tok utakmice.

– Izgubili smo utakmicu koju nismo trebali da izgubimo. Odigrali smo dobro i stvorili 5-6 dobrih prilika protiv ekipe koja ima najbolju odbranu u Ligi. Poremetio nas je i penal, sudija je verovatno naseo i dosudio ga, mislim da je i crveni karton kasnije Aleksiću dosuđen prestrogo. I pored toga, uspeli smo da u finišu stvorimo dve-tri prilike, ali na žalost nismo ih iskoristili. Tužni smo zbog poraza i što smo verovatno izgubili status prvoligaša, ali smo ponosni što smo sačuvali obraz i dostojanstvo – rekao je pomoćni trener Živojin Vidojević.

Trajal je ostao samo na teoretskim šansama za opstanak u Ligi, ali na nedeljni meć u Kragujevcu, protiv lidera na tabeli Radničkog, ide bez predaje:

– Jesu favoriti, jesu moćna ekipa, međutim ne idemo sa belom zastavom, nećemo da se predamo, imamo obavezu prema Klubu i Gradu da pružimo maksimum i daćemo sve od sebe.

Na slična način predstojeću utakmicu sagledava i fudbaler Trajala Nikola Milošević:

– Gostujemo najboljoj ekipi u Ligi, ali to ne treba da nas plaši, već da nas dodatno motiviše. Igraćemo časno i pošteno do kraja. Dokazali smo da protiv jačih ekipa igramo bolje, tako da očekujemo pozitivan rezultat u Kragujevcu.

Meč 32. kola igra se u Kragujevcu u nedelju, od 17 sati.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top