Trajal dočekuje Dubočicu, Meševo ekipu Brzog Broda

Postavljeno: 04.09.2021

Ovog vikenda je pauza u prvenstvu Super lige Srbije, ali se zato nastavljaju ostala ligaška takmičenja. U 4. kolu Srpaske lige Istok Trajal u nedelju dočekuju ekipu Dubočice, a Meševu gostuje Brzi Brod

Startovao je Trajal sa sedam bodova osvojenih u prva tri kola, što mu je donelo plasman na četvrtom mestu tabele. Do novih bodova moglo bi se već u nedelju, kada u Kruševcu gostuje Dubočica iz Leskovca.

-Dubočica je ozbiljan i jak tim, koji nas je prošle godine pobedio i u Leskovcu i u Kruševcu, što je za naše igrače dodatni motiv za revanš. I Dubočica je istakla jasne amvicije da želi Prvu ligu i pobeda će nam puno značiti na samopouzdanju i mirnom nastavku prvenstva – kaže trener Trajala Živojin Vidojević.

Prema rečima fudbalera Trajala Stefana Golubovića, nedelju utakmicu njegovi saigrači dočekuju u pozitivnom raspoloženju:
– Sigurno će biti teška utakmica, kakvih ćemo u narednom periodu imati još nekoliko, ali mi se za nju pripremamo kao i za svaku sledeću, imamo naš cilj i težimo ka njemu. Nadam se da će, ako ponovimo igru iz drugog poluvemena sa poslednje odigrane utakmice, i rezultat svakako biti pozitivan.

Utakmica između Trajala i Dubočice igra se, u nedelju, na Gradskom stadionu, sa početkom u 16.30 sati. Domaćin u trećem kolu je i Meševo, koje je prošlog vikenda osvojilo prvi bod u ovom rangu. Može li i do novih, saznaćemo dan ranije, u subotu, kada mu od 16.30 sati gostuje Brzi Brod iz istoimenog naselja u niškoj gradskoj opštini Medijana.

U pitanju je debitant u Srpskoj ligi, koji je u prošloj sezoni osvojio prvi mesto u Zoni Centar, a ove startovao sa već dve pobede u novom rangu, što ga je predstavilo kao kvalitetnu i respektabilnu ekipu. Dovoljno razloga da u subotu možemo očekivati zanimljivu utakmicu.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top