Topli radijatori do 6.maja

Postavljeno: 26.04.2021

Zbog predstojećih uskršnjih praznika i još uvek niskih temperatura u jutarnjim satima, grejna sezona u Kruševcu produžena je do 6. maja

Prema rečima Jovane Dimitrijević, PR menadžerke Gradske toplane, sa isporukom toplotne energije nastavilo se i nakon 15.aprila, kada se grejna sezona inače završava, tako da će građani moći da računaju na tople radijatore i tokom uskršnjih praznika.

– Rukovodstvo Toplane odlučilo je da ove godine grejnu sezonu produži do 6.maja, zbog još uvek niskih temperatura u jutarnjim satima, predstojećih praznika ali i kompletne epidemiološke situacije zbog koje građani više vremena provode u svojim stanovima. Intenzitet grejanja neće biti isti kao tokom zimskog perioda i prilagođavaće se dnevnim temperaturama – rekla je Dimitrijević, dodajući da će se nakon prekida grejanja odmah krenuti sa sanacijom i rekonstrukcijom toplovodne mreže i prirpemama za novu sezonu.

Inače, Gradska toplana u Kruševcu ima oko 8.500 korisnika, a greje i skoro sve ustanove, vrtiće i škole. Grejna sezona zvanično traje od 15.oktobra do 15.aprila.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top