Teška saobraćajna nezgoda nedaleko od severne zabilaznice: Jedno lice poginulo, dva teže povređena

Postavljeno: 06.08.2020

Lekari Opšte bolnice u Kruševcu bore se za život jednog lica stradalog u saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedno lice poginulo i još jedno povređeno. Do udesa “opel astre” prištinske registracije i putničkog vozila “volvo” beogradske registracije došlo je danas oko 16 sati na oko 3 kilometra od saverne zaobilaznice i naseljenog mesta Jasika

Vozilo “opet astra” kretalo se iz pravca Kraljeva i istraga koju vodi tužilaštvo treba da utvrdi koji su razlozi iznenadnog prelaska ovog vozila u suprotnu traku, usled čega je i došlo do direktnog sudara sa vozilom “volvo”. Vozači oba vozila su zbrinuti u Opštoj bolnici, dok je suvozač iz “opela” izgubio život na licu mesta.

Prema informacijama iz bolnice, lice za čiji se život bore kruševački lekari zadobilo je teške telesne povrede grudi, abdomena i butne kosti. Drugo lice je nešto stabilnijeg opšteg stanja i udesu je zadobilo prelom zgloba na ruci.

Na licu mesta intervenisali su pripadnici Saobraćajne policije, ali i Vatrogasno-spasilačke jedinice, koji su sekli vozila kako bi došli do svih ljudi u oba vozila. Saobraćaj je bio u prekidu sve do 18 sati. 

I.R.

Ostale vesti

back-to-top