Stonoteniseri Napada uspešni na internacionalnom turniru

Postavljeno: 08.11.2022

Stonoteniseri kruševačkog kluba Napad zabeležili su sjajne rezultate na internacionalnom turniru Yasaka open,  održanom u Nišu. Dupla odličja pripala su Branislavu Smiljkoviću, Novaku Zagorcu i Nikoli Vranjancu. Učestvovao je veliki broj igrača iz Srbije, Bugarske, Severne Makedonije i Crne Gore, a „Napad“ je, kako je saopšteno iz tog kluba, nastupao sa sedmoricom igrača.

 

-Fenomenalan rezultat ostvario je Branislav Smiljković koji je osvojio duplu krunu! Bio je najbolji kod seniora i juniora, a u obe konkurencije pružio je odlične partije. Sjajan je bio i Novak Zagorac koji je takođe dvostruki osvajač medalja. Njemu je kod kadeta pripalo zlatno, a kod juniora srebrno odličje – navode iz STK „Napad“.

Nikoli Vranjancu pripale su dve bronzane medalje, kod kadeta i mlađih kadeta, dok je sa juniorskim odličjem oko vrata turnir završio Janko Stanojević, koji je bio treći.

Napad su predstavljali i trener/igrač Vasilije Miletić kod seniora, Novak Janković kod juniora i Vasa Radojević kod mini kadeta, ali su oni ovog puta završili bez odličja.

Izvor, tekst i foto: stknapad.com

 

Ostale vesti

back-to-top