Šta kažu tvoji vršnjaci – Zašto treba da postaneš deo Kluba „Mladi u gradu“ (VIDEO)

Postavljeno: 31.10.2022

Pred tobom je kratak video u kome ćeš od vršnjaka, članova našeg Kluba “ Mladi u gradu“, saznati zašto treba da nam se pridružiš.

Podsećamo te da redakcija portala „KruševacGrad“ i novina „Grad“ poziva mlade da se pridruže našem Klubu „Mladi u gradu“.

Kao njegovi članovi mladi će dobiti prilku da predlažu teme, kojima će se naši mediji baviti, te da učestvuju u kreiranju tekstova.

Mladi, cilj nam je da se na ovaj način čuje vaš glas i da postanete oni koji primećuju, ali i utiču na dešavanja u svom okruženju!

Naša redakcija je ranije pokrenula kampanju „Šta vas pokreće“, da bi potom sa mladim sugrađanima koji su nam se javili i pesmom, pričom, fotografijom slikom, razmišljanjemm, dizajnom, odgovorili na naše pitanje, formirali Klub „Mladi u gradu“.

Nastavili smo da objavljujemo priče o mladima i priče koje nam mladi šalju. Sada želimo da vas, mlade, zvanično „uvedemo“ u našu redakciju, odnosno da vam damo priliku da predlažući teme koje su vama važne i bliske, a potom, ukoliko želite, učestvujući u kreiranju priča, postanete oni čija se reč čuje, mišljenje uvažava, a stavovi postaju uticajni.

Ukoliko želite da nam se pridružite to možete učiniti slanjem poruke na mejl novinegrad@yahoo.com, ili preko društvenih mreža, fejsbuk stranice KrusevacGrad i instagram profila novinegrad.

Dosadašnje priče o mladima, napisane u okviru naših prethodnih aktivnosti, možete pogledati na sajtu KrusevacGrad.rs, pod tagovima

Ostale vesti

back-to-top