SSP nakon zatvaranja birališta: Većina građana Srbije i Kruševca pokazala da ne želi SNS

Postavljeno: 22.06.2020

Baratajući podacima da je izlaznost na nivou Srbije 47,6 odsto što je, kako je naglasio,  mnogo manje od izlaznosti 2016. I 2017. godine, član Predsedništva Stranke slobode i pravde, Ivan Mandić, ocenio je da su građani Srbije jasno poručili da ne žele vlast Srpske napredne stranke

Bojkot je uspeo, mi večeras imamo razloga da slavimo, jer je apsolutna većina građana i Kruševca i Srbije jasno i glasno rekla da ne želi kandidate Srpske napredne stranke – rekao je Mandić procenjujući da je ili glasovima ili bojkotom to pokazalo i više od 70.000 građana Kruševca.

Mandić je još ocenio i da je veoma sumnjiva činjenica da je samo u poslednja dva sata izbora u Kruševcu uspelo da glasa čak 10.000 ljudi, kao i da su stranke na vlasti vršile konstantne pritiske na zaposlene u javnim preduzećima, ustanovama i lokalnoj administraciji da glasaju za njih.

Komentarišući  izlaznost od nešto više od 35 odsto u Beogradu, Mandić je rekao da Beograd jasno poručio da je stožer opozicije u Srbiji.

Stranku slobode i pravde zanima kada ćemo imati lokalne i parlamentarne izbore, jer ove ne priznajemo. Poručujemo građanima Kruševca da današnji dan u smislu politike uopšte nije važan i da ćemo se i dalje boriti onako kako smo se borili svih ovih godina protuiv ovog nakaradnog sistema – rekao je na kraju predstavnik kruševačkog odbora Stranke slobode i pravde. 

Ostale vesti

Komentari

  1. milos misi kaže:

    Kako je vama dobro braco

  2. dobromisleći kaže:

    I bez trunke sramote i dalje žive među nama …

2 thoughts on “SSP nakon zatvaranja birališta: Većina građana Srbije i Kruševca pokazala da ne želi SNS

Comments are closed.

back-to-top