Srpska napredna stranka u Kruševcu reagovala na izjavu Marinike Tepić

Postavljeno: 18.09.2020

Reagujući na izjavu Marinike Tepić da je “Kruševac simbol strahovlade, podjarmljenih medija, Gašića i njegove porodice, ali da je takva matrica svuda po Srbiji” koju je u saopštenju prosledio kruševački SSP nakon njene posete tom gradu, gradski odbor kruševačkih naprednjaka rekao je u saopštenju da “rezultati (izbora) jasno govore da ogromna većina građana želi da Srbija napreduje, da se razvija i da su zadovoljni onim što je urađeno u periodu od 8 godina od kako je SNS na vlasti”

– Ocenu o gradu u kome žive i rade najbolje mogu dati građani te sredine i ta ocena se posebno može videti na izborima. Podsetićemo Mariniku da su u junu održani lokalni i parlamentarni izbori u Srbiji i Kruševcu i da su građani imali prilike da iskažu svoje stavove i mišljenje po pitanju svog grada i svoje države – navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

– U Kruševcu su građani jasno rekli DA prosperitetu, novim radnim mestima, infrastrukturnom uređenju grada i borbi koja se vodi da mladi ostanu da žive i školuju se u svom gradu. Viziju Kruševca kao grada mladih, privrede i novog univerzitetskog centra kreirao je jedan od prethodnih gradonačelnika gospodin Bratislav Gašić sa svojim timom i ta vizija se pretače u delo svakodnevnim radom na terenu i kroz komunikaciju sa građanima – kaže se još u stranačkom saopštenju SNS-a, uz konstataciju da je “upravo takav način rada doprineo da Kruševac od grada obojenog u sivom, prepunom rupa i semafora koji čak ni žuto svetlo ne pale više, grada zakatančenih fabrika i ljudi bez posla, pretvorimo u grad koji se gradi, razvija, raste, gde mladi dolaze da studiraju, firme rade, rastu i otvaraju nova radna mesta”.

Podsetili bismo Mariniku da sivilo u koje je grad bio zavijen je delo upravo njenih kolega iz DS u kojoj je tada bila na vlasti, da su ignorisali potrebe građana i da je rezultat takvog rada gubitak vlasti 2012. godine. O tome kakav je Kruševac najbolje će reći kruševljani, a oni jasno daju podršku viziji Kruševca kakvog ga je u svojoj viziji nas sugrađanin gospodin Bratislav Gašić kreirao i postavio – zaključuje se u saopštenju kruševačkog odbora SNS.

Ostale vesti

Komentari

  1. Ivan kaže:

    Svaka čast Marinki, a ovima iz SNS-a bih preporučio da prestanu da nas prave budalama jer ovoliki lopovluk i bahatost ovaj grad nije doživeo u svojoj istoriji. Za sve su im krivi oni prethodni i DS, a oni uništiše grad, ali uništiše !!!!
    I pazite ovi iz sns-a po dužnosti samo „raguju“ a neke konkretne dokaze da to nije istina ne da nemaju nego vrlo dobro znaju da je to istina, ali, šta ćete, treba sačuvati sopstvene ničim opravdane fotelje i radna mesta !
    Zaviše grad u crno !

1 thought on “Srpska napredna stranka u Kruševcu reagovala na izjavu Marinike Tepić

Comments are closed.

back-to-top