SPO Kruševac – podrška Vučiću

Postavljeno: 30.03.2017

Gradski odbor Srpskog pokreta obnove Kruševac pozvao je u saopštenju za javnost sve svoje članove i simpatizere da na predstojećim izborima, 2. aprila, izađu da glasaju za Aleksandra Vučića

Pobeda sadašnjeg reformskog premijera Vučića na predsedničkim izborima garantuje nastavak neophodnih reformi i evropskih integracija Srbije, koje su uslov za izgradnju uređene države, rast zaposlenosti i standarda građana“ navode u kruševačkom odboru SPO.

U saopštenju gradskog odbora ove stranke dodaje se i da se Srpski pokret obnove se od svog osnivanja zalaže za Srbiju na Zapadu, da zato „snažno podržava Aleksandra Vučića na predstojećim izborima, jer smatra da će njegovom pobedom biti„ olakšana borba za unapređenje Srbije i ubrzan hod ka dostizanju evropskih vrednosti, čije je uspostavljanje u najvećem interesu svih građana Srbije.

Ostale vesti

Komentari

 1. Miško R kaže:

  Srpski pokret obnove je i ovim potezom pokazao da je stranka kojoj je opšte dobro iznad trenutnih stranačkih interesa. Dugoročno, ovakav odgovoran potez kojim se ohrabruje Vučić da nastavi proevropsku politiku koja je jedino ispravna i moguća sada i koja nam pomaže da se oporavimo i obnovimo SPO-u će zasluženo pomoći da se vrati među najuticajnije aktere na glavnoj političkoj sceni u Srbiji.

 2. Vjekoslav kaže:

  Reforme su za podrsku

 3. Rade kaže:

  Vukovci su već dugo pozitivno osveženje na gradskoj sceni. Kad je država u pitanju svi smo zajedno! Svaka čast!

 4. Uzelac kaže:

  SPO je oduvek bio za clanstvo Srbije u Evropskoj uniji, drago mi je što je ova stranka podržala Aleksandra Vučića, jer će on to ostvariti!

 5. Varvarinac kaže:

  haha, a SPO u Varvarinu radi za Vuka Jeremica, ahahahaha.

 6. Mikan kaže:

  Bravo za SPO! Dosledan u podršci svemu što gura Srbiju među uređene zemlje. Pobeđujemo u nedelju!

6 thoughts on “SPO Kruševac – podrška Vučiću

Comments are closed.

back-to-top