„Solidarnost – druga strana pandemije“, podelite sa nama svoju priču

Postavljeno: 23.08.2021

Redakcija lista GRAD i portala KruševacGrad sprovodi projekat „Solidarnost – druga strana pandemije“, čiji je cilj da učini vidljivijim nesvakidašnje i brojne manifestacije probuđene solidarnosti i empatije u suočavanju sa pandemijom korona virusa

Pozivamo vas – naše čitaoce i pratioce, da sa nama podelite svoja iskustva, pohvalite komšije, prijatelje, nepoznate ljude, koji su vam pomogli u vreme epidemije, da nam ukažete na osobe i događaje o kojima bi trebalo da pišemo.

Ideja je da, pišući o primerima solidarnosti, pokažemo ljudima da nisu sami te da je vreme pandemije, osim osećaja straha, teskobe i nemoći, probudilo i svet ljudi o osobama iz njihovog okruženja kojima je teško, pobudilo osećaje empatije, solidarnosti, zajedništva.
Vaše priče i predloge možete poslati na mejlove: [email protected] i [email protected] ili ih napisati u komentaru ovog teksta.

Medijski projekat „Solidarnost – druga strana pandemije“ naša redakcija sprovodi uz podršku Ministarstva kulture i informisanja i Grada Kruševca.

J.B.

Ostale vesti

back-to-top