+381 64 812 51 81
Naslovna » Politika » SNS u Kruševcu predviđa prljavu predizbornu kampanju

SNS u Kruševcu predviđa prljavu predizbornu kampanju

Okosnica predizborne kampanje kruševačkih naprednjaka biće program za razvoj seoskog područja, najavljeno je na konferenciji za novinare u sedištu gradskog odbora ove stranke. Prema rečima Jovane Dunjić, članice stranačkog Saveta za informisanje, prvi zadatak Srpske napredne stranke u Kruševcu biće razvitak sela, seoskog područija i osavremenjivanje infrastrukture

-Prioritet se sam nametnuo. Selo je uporište ekonomskog potencijala koji se odražava razvojem stočarstva, ukrupnjivanjem poseda i uz permanentno subvencionisanje poljoprivrednika – rekla je Dunjićka, dodajući da je aktuelna vlast u Kruševcu i do sada radila na seoskom području, ali da je „selo davno zapostavljeno, tako da se tek očekuju ulaganja u infrastrukturu, u obnovu seoskih škola, domova kulture“.

To je prioritet našeg odbora. Imamo određene planove, spremili smo strategiju kako napraviti rezultat i sprovesti ideju u delo.

Na konferenciji je, inače, bilo reči i o najavljenim investicijama i pobrojani su rezultati rada lokalne vlasti, kao i ocena da se u prethodnom periodu „pripremala atmosfera koja će privući inostrane partnere, stvaralo se stanje svesti i savesti da dođe Tatra, da se UPPR u Famu, Trajalu usvoji, kako bi od juna te fabrike bile ponovo pokretačka snaga privrednog prosperiteta“.

Kruševac nije u protekle 4 godine bio moneta za stranačko potkusurivanje kao onda dok smo bili opozicija. Nije bio za odstrel da bi se neko uzdigao. To sigurno nije jer je u 2015. godini u Kruševac investirano milijardu i po dinara – poručila je Jovana Dunjić.

Ona je uputila i kritike na račun opozicije koju je nazvala „žutom hidrom“ koja „pokazuje svoju snagu i perfidnost“ i „svoje pipke“ ima svuda, ali i na račun medija, predviđajući da će predizborna kampanja biti prljava.

Atmosfera linča je stvarana permanetno. Igraju prljavo i spremni su na sve. Laž postaje istina zahvaljujući medijima koji ne poštuju osnovne postulate svoje profesije. Pseudoanalitičari političke krize su glasnogovornici političkih partija i stranaka koji sebe nazivaju opozicijom – rekla je, između ostalog Dunjićka.

Objasnila je da se „zato ide na izbore da narod kaže kakvu vlast želi da pokaže da su za pristojnu i normalnu Srbiju koja će se razvijati i raditi, poslovati u skladu svojih mogućnosti i izgrađivati prijateljske odnose sa svima bez obzira da li se to isplati pojedincima ili narodu“.

Okosnica predizborne kampanje kruševačkih naprednjaka biće program za razvoj seoskog područja, najavljeno je na konferenciji za novinare u sedištu gradskog odbora ove stranke. Prema rečima Jovane Dunjić, članice stranačkog Saveta za informisanje, prvi zadatak Srpske napredne stranke u Kruševcu biće razvitak sela, seoskog područija i osavremenjivanje infrastrukture -Prioritet se sam nametnuo. Selo je uporište ekonomskog potencijala koji se odražava razvojem stočarstva, ukrupnjivanjem poseda i uz permanentno subvencionisanje poljoprivrednika - rekla je Dunjićka, dodajući da je aktuelna vlast u Kruševcu i do sada radila na seoskom području, ali da je „selo davno zapostavljeno, tako da se tek očekuju ulaganja u infrastrukturu, u obnovu seoskih škola, domova kulture“. -To je…

Review Overview

Rejting korisnika 1.53 ( 5 glasova)

Jedan komentar

  1. Sta bre vi da razvijate??? Manje vise na vlasti ste skoro 5 godina, i razvoja se setite pred izbore??? Sta ste uradili za ovo vreme dok ste na vlasti??? Koliko ste realnih radnih mesta otvorili u privredi Krusevca??? Koliko ste povecali proizvodnju i otkup poljoprivrednih proizvoda? Koliko ste subvencionisali poljoprivredu i preduzetnike??? Asfaltirali tri ulice i misle uspeli u zivotu… Vi ste posast za ovaj grad i ovu zemlju. Gde ste investirali milijardu ipo dinara??? U Vlasinac Igdu i BG Produkt??? U Cecu, Zdravka Colica i Zeljka Joksimovica??? Koliko ste radnih mesta otvorili tim parama??? Koliko ste Domova zdravlja otvorili, renovirali?? Koliko skola, vrtica??? Bolnica se raspada. Sram vas bre bilo kad moze da izadjete jos pred gradjane i da pricate nesto.
    I jos kazes ‘opozicija igra prljavo’… Pa ne salje opozicija batinase na svake prethodne lokalne izbore po Srbiji da prete i zastrasuju gradjane. Ne prica opozicija o izmisljenim drzavnim udarima. Nije opozicija vlasnik i urednik medija na lokalu i uopste u Srbiji. Kakvi ste vi licemeri, to je neverovatno.

    Jos imate obraza da kazete da se „zato ide na izbore da narod kaže kakvu vlast želi da pokaže da su za pristojnu i normalnu Srbiju koja će se razvijati i raditi, poslovati u skladu svojih mogućnosti i izgrađivati prijateljske odnose sa svima bez obzira da li se to isplati pojedincima ili narodu“. Vi pristojni, normalni??? Mora da ste preskocili terapiju. Necu vise.

x

Proveri i

Rukometašice – jedan korak do elite

Gradski ženski rukometni klub Napredak 12, jedini klub u Kruševcu koji je u prošlosti osvojio Kup gradova Evrope, u drugom ...

Milutin Mojsilović, poslednji naivac bošnjanske kolonije

U Bošnjanu kod Varvarina, nekada selu harmonikaša i Kolonije naivnih slikara, sve je manje muzičara, a od nadaleko čuvenih naivaca ...

Stefan Golubović: I u Leskovcu Trajal može do pobede

U osmom kolu Prve lige Srbije, FK Trajal gostuje u ponedeljak, od 16 sati, u Leskovcu ekipi Dubočice, koja je ...

Sa rekonstrukcijom Trga kruševački skejteri ostaju bez omiljenog prostora

Čuveni plato ispred “Kocke” u Kruševcu, mesto je gde se već decenijama vozi skejt, a zbog rekontrukcije Trga kosovskih junaka, ...

Statistika: kruševačka julska neto plata 50.470 dinara

Podaci Republičkog zavoda za statistiku pokazuju da je prosečna plata u julu bez poreza i doprinosa u Kruševcu iznosila 50.470 ...