SNS: Puno smo uradili od Vidovdana do Vidovdana 

Postavljeno: 03.07.2024

Na redovnoj konferenciji SNS u Kruševcu, saopšteno je da je povodom obeležavanja Vidovdana, iz Kruševca poslata poruka da snaga leži u precima, ali i u potomcima, i da će ova stranka nastaviti da gradi Srbiju za buduće generacije

– Inperativ SNS-a je bio i ostaće bolji životni standard svih građana. od države koja je bila pred bankrotom, mudrom i domaćinskom politikom uspeli smo ekonomski da ojačamo, što se vidi kroz kontinuirani rast plata i penzija, ali i kroz jednokratna novčana davanja za različite grupe stanovništva. Prepoznajući aktivnosti koje Ministarstvo finansija sprovodi u borbi za još bolju i lepšu Srbiju, Vidovdanska nagrada je ove godine dodeljena ministru Siniši Malom, jer naša zemlja danas ima stabilnu i jaku ekonomiju, zaposlenost nam je na rekordno visokom nivou.Prateći odgovornu politiku Srpske napredne stranke, nastavljamo da podižemo rezultate, Kruševac je poznat kao grad koji realizuje mnoge investicije, ali i kao grad koji svojim sugrađanima, svake godine za Vidovdan predaje nove sadržaje na korišćenje. Naši Kruševljani mogli su da uživaju u impozantnom prikazu vojne opreme, sa kojim raspolaže Vojska Srbije i Ministarstvo odbrane, na čelu sa našim Bratislavom Gašićem. Od ovog praznika naša sportska infrastruktura je bogatija za još jedan sportski objekat – igralište za odbojku na pesku. Na dan Grada odajemo počast velikim imenima, te smo ove godine otkrili biste glumaca Milije Nikolić i Marka Živića –kaže predsednica Saveta za informisanje ove stranke u Kruševcu Katarina Anđelković.

Iz SNS-a navode kako su ponosni na to što je u Kruševcu po treći put održana Sednica Vlade Srbije, te da su ministri obećali nove infrastrukturne projekte kako bi Kruševac bio što modenriji i razvijeniji grad koji se može ostaviti budućim generacijama.

U-z postojeću fabriku za prečišćavanje otpadnih voda, dinamično se radi i na izgradnji najsavremenijeg Regionalnog centra za reciklažu otpada, čime će se naš grad svrstati na listu zelenih gradova. Gradi se i Regionalni industrijsko-tehnološki park , Istočnom običaznicom ćemo povezati Kruševac sa Moravskim koridorom i planiranom trasom puta za aerodrom Rosulje, plan je i da se osim prenamene izgrađene Kovid bolnice, rekonstuiše i Opšta bolnica u Kruševcu. Sprovodeći politiku mira i prosperiteta , naš grad ima strategiju da budućim generacijama ostavi ekonomski jak grad-proučuju iz vladajuće stranke.

M.J.

Ostale vesti

back-to-top