Sanacija posledica požara, ulica zatvorena do petka

Postavljeno: 01.11.2022

Od danas, zaključno sa 4. novembrom, zbog hitne intervencije na sanaciji posledica požara nastalog u poslovnom objektu u Vidovdanskoj ulici saobraćaj će biti privremeno zaustavljen za sve vrste vozila i pešake, osim za vozila za hitne intervencije, lica koja učestvuju na sanaciji posledica požara, kao i specijalno vozilo „pauk“ u ulici Vidovdanskoj, od Trga kosovskih junaka do raskrsnice sa ulicom Topličinom i ulicom Takovskom.

Privremeno se dislocira autobusko stajalište Spomenik iz ulice Vidovdanske kod Doma sindikata u ulicu Balkansku iza Trga kosovskih junaka sa desne strane.

Saobraćaj u ovom periodu usmerava se na alternativne pravce iz pravca Trga fontana na ulicu Takovsku, a iz pravca centra grada na ulicu Balkansku.

Inače, pripadnici kruševačke Policijske uprave su, u prisustvu osnovnog javnog tužioca, izvšili uvidjaj u robnoj kući „Trajal“, nakon požara koji se dogodio u subotu, i ustanovili da je uzrok najverovatnije kratak spoj na instalaciji osvetljenja, u delu objekta u kome su radnice uočile požar.

Policija obezbeđuje objekat dok se ne steknu bezbednosni uslovi za ulazak u njega. Procenu materijalne štete vrši osiguravajuće kuće, odnosno licencirani pravni subjekti.

M.S.

Ostale vesti

back-to-top