Ruska stranka prikuplja potpise od ponedeljka

Postavljeno: 20.02.2022

Za podršku listi „Ruska stranka- Slobodan Nikolić“ potpisi u Kruševcu prikupljaće se 21. i 24. februara i 3. marta, u prostorijama te stranke u tržnom centru Milenijum

Kako je KruševacGradu kazao Anđelko Ugrinović, predsednik Gradskog odbora Ruske stranke, potpisi će se prikupljati u Kruševcu, dok u ostalim opštinama Rasinskog okruga neće biti organizovanog prikupljanja.

Iz Kruševca, na listi Ruske stranke za sada su dva kandidata, Anđelko Ugrinović, privatni preduzetnik i predsednik GO Ruske stranke i Pava Avramović, stomatološkinja i potpredsednica gradskog odbora te stranke.

Akcenat će biti stavljen na ulazak Ruske stranke u parlament, da se čuje naš glas sa skupštinske govornice – rekao je Ugrinović, dodajući da stranka nastupa samostalno jer ima stimulativni cenzus za manjine.

Stranka će, u okviru kampanje, organizovati ulične akcije i obilazili sela u našem okrugu.

Zalagaćemo se za jačanje sela, tradicionalne porodične vrednosti, za decentralizaciju, za veću i bolju saradnju sa Rusijom, u vojnom i ekonomskom smislu. Ruska stranka je protiv ulaska Srbije u NATO i Evropsku uniju, protiv svih negativnih stvari koje su nam došle sa zapada – kazao je Ugrinović.

Podsećamo, kancelarija Gradskog odbora Ruske stranke u Kruševcu je otvorena krajem prošle godine. Ruska stranka je stranka ruske nacionalne manjine, potomaka Rusa i rusofila. D.P.

Ostale vesti

back-to-top