Takmičenje „Rumbling“ u Gnezdu

Postavljeno: 20.07.2022

Anime klub Taiyaki  iz Kruševca organizuje takmičenje „Rumbling “ u Alternativnom kulturnom centru „Gnezdo“ od 20. do 22. jula. Ovo takmičenje namenjeno je ljubiteljima društvenih igara, a za pobednike pripremljene su nagrade u vrednosti oko 20 000 dinara

Nagrađenima će biti dodeljeni neki od najpopularnijih naslova mangi i odevni proizvodi anime tematike. Za učešće nije potrebna prijava, već je potrebno doći 20. jula u 19 časova u AKC „Gnezdo“ i učestvovati. Za dodatna pitanja, zainteresovani se mogu obratiti ovom klubu na Instagram stranici @taiyaki.klub .

Jedinstveni anime klub „Taiyaki“ je počeo sa radom od polovine decembra prethodne godine. Članovi i članice kluba spremaju ujedno i „Animefest“ koji je prvi put organizovan prošle godine, a biće ponovljen i ove godine i to druge nedelje avgusta.

Inače, saradnik ovog projekta je „Anime Store“, a akcija je finansirana od strane Republike Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Mladih istraživača Srbije, CeGrada, Pokreta gorana Vojvodine, Tima 42 i GM Optimista.

M.S.

Ostale vesti

back-to-top