Rukometašice kruševačkog Napretka danas počinju pripreme

Postavljeno: 08.08.2022

Gradski ženski RK Napredak 12 danas počinje pripreme za novi šampionat Super B lige, koji su izborile boljim rezultatom u dvomeču sa RK Bekament 2 iz Aranđelovca. Za sada, Kruševljanke su dobile i prinovu.

– U pitanju je iskusna i talentovana Radović iz RK Jagodana, koja igra beka. Rodom je iz Laćisleda, prve korake naučila u Župi, igrala je za NAIS iz Niša, talenat potvrdila u Jagodini. Dobro je za Napredak da nam se rukometašice iz drugih klubova same javljaju da žele da brane boje našeg kluba. Videćemo kome ćemo udovoljiti, jer sve zavisi od uslova koje bismo morali da obezbedimo, ali spisak novih, verujemo, neće se okončati samo Radovićevom – kaže direktorka kluba, proslavljena reprezentativka bivše Jugoslavije, Ljiljana Maksić, rođena Knežević.

Crveno-bele će trenirati u Kruševcu, jer smatraju da imaju idealne uslove za pripreme.

– Tu nam je Bagdala i Hala sportova. Skromnost je vrlina velikih, a mi smo navikli na tako nešto. Računamo da ćemo biti u top formi u višem rangu, koji smo na parketu zasluženo izborili i sada želimo da ovom klubu vratimo status koji je imao u najelitnijem društvu – ističe trener Igor Rakić.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top