Rukometaši Mokre Gore testiraju Župu 54

Postavljeno: 10.02.2022

Muški Rukometni klub Mokra Gora, trenera Zlatka Petronijevića iz Kruševca, sutra u 18 časova odigraće prijateljski susret sa RK Župa 54, u Aleksandrovcu

Zanimljivo je da je Mokra Gora član najelitnijeg društva (Super lige) i da je uoči nastavka prvenstva klub odlučio da u gostima ovog dela Srbije provere formu ekipe.

Podsećamo, Zlatko Petronijević je svojevremeno sa ORK Napredak iz Kruševca, za pola veka postojanja izborio plasman u Prvu ligu, a kasnije je klub igrao i Super ligu. Ima i međunarodno iskustvo radeći u Grčkoj, gde je osvojio dve titule prvaka, jednu sa muškom a drugu sa ženskom selekcijom.

-Odluka je pala da naš tim proverimo u Župi, Blacu i drugim mestima ovog dela Srbije. Računam da smo do sada dosta odradili na formi igrača, a uvek mi je drago da se vratim sa timom koji vodim u svoj zavičaj, gde ubrajam i Aleksandrovac- kaže Zlatko Petronijević.

Trener domaćih, Nenad Marković, bivši igrač ORK Napredak, koji više ne postoji, računa na lepu i dopadljivu igru oba tima, a naravno prednost daje gostima.

-Verujem da će ovaj meč privući veliki broj navijača, rezultat nije bitan, ali učinićemo sve da se suprostavimo protivniku koji je u najelitnijem društvu srpskog rukometa- ističe Marković.

Lj. Marković

 

 

Ostale vesti

back-to-top