Razbojništvo u Kruševcu: Udario radnicu metalnom šipkom, ukrao novac

Postavljeno: 17.12.2022

Kruševačka policija rasvetlila je dva razbojništva, te pronašla i uhapsila osumnjičene, G. J. (47) iz okoline Aleksandrovca i B. M. (40) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

– G. J. se sumnjiči da je sinoć oko 21 časa, u Stopanji ispred ugostiteljskog objekta, napao vlasnika lokala elektrošokerom, zadao mu više udaraca i oteo novac iz torbe. Policija je brzom akcijom locirala i uhapisla osumnjičenog kod koga je pronađeno 19.700 švajcarskih franaka – stoji u saopštenju.

Osumnjičenom G.J. je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Trsteniku, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

– B. M. se tereti da je sinoć oko 21.40 časova u Kruševcu, u jednoj trgovinskoj radnji, zadao više udaraca metalnom šipkom radnici, uzeo novac iz kase i pobegao – navela je policija.

Ubrzo je pronađen i uhapšen, a povređena žena je zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici, gde su joj konstatovane teške telesne povrede.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, određeno mu je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Ostale vesti

Komentari

  1. dark poet kaže:

    Po 10 godina prinudnog rada, minimum.

1 thought on “Razbojništvo u Kruševcu: Udario radnicu metalnom šipkom, ukrao novac

Comments are closed.

back-to-top