Rasinske zvezde dodeljene najboljima u 2021. godini

Postavljeno: 25.12.2021

Fudbalski savez Rasinskog okruga po treći put proglasio je najbolje u četiri kategorije i nagradio ih “Rasinskim zvezdama”. Prigodna svečanost dodele Rasinskih zvezda upriličena je u Narodnom muzeju u Kruševcu.

– Želja nam je da kroz ovu nagradu odamo prizanje svima onima, a ima ih puno u Rasinskom okrugu, koji se bave fudbalom, ali su uvek bili nekako zapostavljeni i u senci igrača i klubovima višeg ranga – rekao je predsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga Vladan Gašić.

Hteli smo da nagradimo rad i trud onih su i po 20, 30 i 40 godina u klubovima i da im tako damo na značaju, da znaju da je Fudbalski savez Rasinskog okruga uz njih, da ceni ono što oni rade. Nadamo se da će se ova tradicija nastaviti, kao jedan lep i svečan završetak godine – objasnio je dodatno Vladan Gašić ideju osnivanja priznanja Rasinska Zvezda.

Rasinska zvezda 2021 za najboljeg fudbalera uručena je Vladimiru Vukadinoviću iz Trstenika. Za najboljeg trenera proglašen je Vladimir Knežević iz Brusa, najbolji sportski radnik u Fudbalskom savezu Rasinskog okruga je Lela Srećković iz Trstenika, dok je najperspektivniji mladi sudija Mateja Tomić iz Kruševca.

Za izuzetan doprinos u predstavljanju FSRO u zemljii i svetu, Plaketu je dobio internacionalni sudija Dalibor Đurđević.

U ime grada Kruševca, plaketu Rasinska zvezda za podršku i razvoj sporta primila je gradonačelnica Jasmina Palurović:

– Trudićemo se da obezbedimo zdravu, sportsku sredinu našoj deci, da rastu uz sport, da se pravilno razvijaju i da postižu rezulate. Oni koji su profesionalni sportisti znaju kako je teško doći do velikih rezultata. Rasinska zvezda treba da postane tradicionalna, da pokaže da ništa nije nedostižno ako se vredno radi – rekla je gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top