Radionica o izradi i unapređunju sajtova, prijavite se!

Postavljeno: 10.08.2022

Edukativni centar Kruševac organizuje u petak (12. avgusta), od 18 sati, meet up “Kakva je struktura funkiconalnog veb sajta?” u prostoru Nova Industrija Hub-a.

Na interaktivnom meet up-u sa Goranom Jordovićem biće predstavljene biznis strane izrade sajta, na primeru iz prakse. Jordović je digitalni preduzetnik sa višegodišnjim iskustvom u izradi veb sajtova i vlasnik agencije MENSCH. Meet up je namenjen onima koji pokreću ili žele da unaprede postojeći veb sajt, a zainteresovani su da saznaju više o strukturi koja daje optimalne SEO rezultate, izgledu dobrog veb sajta, ali i najčešćim greškama prilikom izrade.

Reč je o drugom meet up-u koji se organizuje u okviru projekta “Nova Industrija – Podrška digitalnom omladinskom preduzetništvu”.

Ulaz je slobodan, ali je zbog ograničenog broja mesta, obavezna prijava učesnika i učesnica putem društvenih mreža – Nova industrija hub (instagram) ili Edukativni centar – Kruševac (facebook). Zainteresovani, uz prijavu, mogu poslati link svog veb sajta, a predavač će ponuditi ideje i predloge za unapređenje.

Projekat “Nova Industrija – Podrška digitalnom omladinskom preduzetništvu” realizuje Edukativni centar Kruševac u okviru projekta BY LEAP, koji sprovode “Dostignuća mladih u Srbiji”, uz finansijsku podršku Evropske unije.

 

 

 

 

Ostale vesti

back-to-top