Radikali delili knjige Vojislava Šešelja

Postavljeno: 18.06.2020

Poslednjeg dana predizborne kampanje kruševački radilkali delili su knjige Vojislava Šešelja i sa građanima razgovarali o programu te stranke

Na štandu postavljenom na Trgu kosovskih junaka , pored knjiga, delile su se i stranačke novine , a sa građanima su razgovarali aktivisti stranke.

Srpska radikalna stranka će se, ukoliko dobije poverenje građana, na lokalu pre svega zalagati za to da se mladim ljudima obezbede bolji uslovi za život  kako bi ostali  u našem gradu i ovde formirali porodice, kao i za bolji položaj poljoprivrednika, kroz obezbeđivanje sigurnog otkupa i zagarantovanih cena poljoprivrednih proizvoda, te subvencionisanu cenu goriva – kazao je Dejan Marinković, predsednik Okružnog i Gradskog odbora Srpske radikalne stranke.

Takođe, kako je kazao Marinković, stranka će se na lokalu zalagati za pomeranje starosne granice kada je u pitanju pravo na beslatan javni prevoz.

Zalagaćemo se da svi građani stariji od 55 godina mogu da koriste besplatan javni prevoz, kao i đaci i studenti. Borićemo se i da Kruševac postane studentski centar, da roditelji više ne moraju da plaćaju školovanje svoje dece u drugim gradovima, istovremeno i da deca iz drugi gradova dolaze ovde se školuju– rekao je on, dodajući da će se ta stranka zalagati i da se u gradskom budžetu opredele sredstva za pomoć mladim bračnim parovima.

Prema rečima Marinkovića, SRS će se na lokalu zalagati  i za uređenje plaža na Moravi i Rasini , kao i izletišta u Lomnici , te za to da se centar grada pretvori u pešačku zonu .

Kruševaki radikali  danas će obići i nekoliko sela na području grada Kruševca, gde će  meštanimima predstaviti program te stranke.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top