Put ka Kopaoniku prohodan

Postavljeno: 13.12.2021

Vikend u Rasinskom okrugu, ali i celoj Srbiji obeležile su snežne padavine. Na području Grada Kruševca nije bilo zadržavanja snežnog pokrivača, okolna mesta su i dalje pod snegom, a najviše snega je na Kopaoniku. Svi putevi u našem Okrugu su prohodni, a javni prevoz se odvija normalno

Prema informacijama koje je naša redakcija dobila od preduzeća Kruševacput, put ka Kopaoniku je prohodan i očišćen. Saobraćajnicu ka ovoj planini, puteve na deonici od Brusa do prevoja Jaram održava punkt Srebrenac, a zaposleni kažu da su tokom vikenda, zbog snega imali dosta posla.

-Sneg trenutno ne pada, ali ga je tokom vikenda bilo i imali smo dosta posla. Put je sada očišćen, posut. Svi koji voze ovuda trba da imaju zimske gume- kažu sa punkta Srebrenac.

Tokom vikenda zabeležene su snežne padavine i u Kruševcu i okolini. Iz Meteorološke stanicekažu da je tokom vikenda ukupna količina vodenog taloga bila 35 litara. Najpre je napadao sneg 2cm, ali da se veoma brzo otopio jer je usledila kiša. U Kruševcu trenutno nema snega i ne očekuje se u narednim danima.

M.S.

 

 

Ostale vesti

back-to-top