Prijavite se i dokažite da „Mladi imaju talenat“

Postavljeno: 06.09.2022

Neformalna omladinska grupa „Rtaći iz kićblona“ 10. i 11. septembra od 19 časova u Alternativnom kulturnom centru „Gnezdo“ organizuje večeri „Mladi imaju talenta“.

-„Rtaći iz kićblona“ dobili su ideju kako da na izvrstan način okupe mlade i  odlučili smo da organizujemo „Ja imam talenat“, ali na svoj način. Kako biste učestvovali, nije bitno koliko imate godina (iako se u naslovu pominju mladi), potrebno je da napišete prijavu na 060/3101178 ili [email protected] , a u kojoj treba da piše ime, prezime, godine, talenat. Nakon što budu pristigle sve prihvaćene prijave, 9. septembra će biti formirane kategorije – navodi Katarina Dragonjić, predstavnica „Rtaća“.

Petoro najboljih, po jedan iz svake kategorije, dobiće nagrade.  Žiri u sastavu: Miljana Gagić, Stevan Dobrota i Luka Kijačić, daje presudnu reč.

Iz ove neformalne grupe poručuju da, ukoliko imate neki talenat, a nemate odgovarajuće materijale za izvedbu (instrument, pribor…), možete da ih kontaktirate mejlom ili telefonon, a oni će vam pomoći.

Ova projekat je podržala inicijativa „Šta nam teško“ odnosno Ministarstvo omladine i sporta te organizacije Mladi istraživači, CeGrada, Pokret gorana Vojvodine, Tim 42 i GM Optimist.

J.B.

Ostale vesti

back-to-top