Izbori 2022 – Predstavnici Srpske napredne stranke obišli Rasinski okrug

Postavljeno: 05.03.2022

Ana Brnabić, Jelena Begović, Milena Turk i Zoran Tomić obišli su danas Rasinski okrug, a u sklopu posete Aleksandrovcu, i porodičnu firmu ,,Tehnometal doo“, vlasnika Miroslava Arsića- saopštila je Srpska napredna stranka

-Trećeg aprila imamo izbor da li ćemo da nastavimo da radimo i gradimo Srbiju, ili ćemo se odlučiti za one koji hoće da ruše našu zemlju. Taj izbor se vidi baš ovde, u Rasinskom okrugu. Ovde smo izgradili potpuno novu kovid bolnicu, nastavili smo da gradimo Moravski koridor, završili smo postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Kruševcu- navela je Ana Brnabić, i najavila nova ulaganja u zaštitu životne sredine i inovativne tehnologije u celoj Srbiji.

Jelena Begović rekla je da je Rasinski okrug za nju jedan od najlepših delova Srbije.

-Ovde sam provela mnogo vremena zbog delatnosti kojom se bavim. Danas smo u firmi “Tehnometal“, koja proizvodi mašine koje se koriste u prehrambenoj industriji. Ovakve firme su našoj Srbiji potrebne. Zato treba da pomožemo još više porodičnim kompanijama da se razvijaju, jer ćemo tako biti još uspešniji“- kazala je ona.

Zoran Tomić poručio je da izgradnjom Moravskog koridora, stvaramo novu budućnost za naše građane, te da će auto put značajno ubrzati razvoj ovog dela Srbije, dovesti nove investitore i podstaći ljude da započnu privatan biznis i sami stvaraju sigurnu budućnost.

-To možemo isključivo zajedno i zato je bitno da podržimo sigurnu politiku i jakog lidera, Aleksandra Vučića- rekao je Tomić.

Milena Turk kazala je da su nam potrebni mir i stabilnost.

 -Ako to sačuvamo, nastavićemo da razvijamo kompletnu infrastrukturu, a ona je preduslov za razvoj malih i srednjih preduzeća, koja zapošljavaju članove porodica, komšije i sugrađane- istakla je ona.

Miroslav Arsić, vlasnik firme ,,Tehnometal doo“ kazao je da je uvek voleo svoju državu, te da je maštao da pomognem komšijama i prijateljima.

-Pre mnogo godina osnovao sam firmu “Tehnometal“, koja danas zapošljava skoro trideset radnika. Ovakve firme su stub svake države, pa i naše. Zato pozivam sve ljude da se upuste u privatni biznis. Početak jeste težak, kao i svaki drugi, ali ako radite, ako ste posvećeni poslu, uspećete da obezbedite perspektivnu budućnost svojoj porodici i svojoj državi- poručio je Arsić. D.P.

Tekst i foto: Srpska napredna stranka

Ostale vesti

back-to-top