Poraz vaterpolista „Rasine“ režirale sudije

Postavljeno: 20.02.2022

Vaterpolisti kruševačke „Rasine“ u trinaestom kolu Prve A lige poraženi su u gostima novobeogradskim „Vukovima“, kao nikad do sada 20:7. U gostujućem timu uveravaju da su imali problema sa četiri prvotimca, koji nisu mogli da nastupaju zbog kovida 19, ali naklonosti sudija prema domaćinu

Već u drugom minutu Relja Tomašević, jedan od najboljih strelaca i igrača tima iz Kruševca isključen je zbog „psovke“

Nisam nikog psovao, jer to nije moj stil u ovoj igri. Međutim, sudije su smatrale i odmah me bez dvoumljenja isključile i na taj način oštetile naš klub – objašnjava Tomašević.

U nastavku je sve bilo lakše za domaći tim. Inače, ni najstariji ljubitelji ovog sporta u gradu pod Bagdalom u kome vaterpolo ima tradiciju dugu pet decenija, računajući i početke igre na Zapadnoj Moravi kod Jasičkog mosta i mesta Šipovo, a naročito posle osnivanja kluba posle 1984. godine se ne sećaju da su od nekog pretrpeli ovakav poraz.

U Rasini su mišljenja da „neko“ želi da Rasina ne bude više član ove lige, druge po rangu posle superligaškog društva, pa je to i razlog ovakvog načina deljenja pravde na ovoj utakmici.

Kruševljanima predstoji žestoka borba za opstanak, posle svega što su doživeli u ovom susretu jer u 14. kolu za dve nedelje dočekaju Malodost iz Pančeva i morali mi da trijumfuju ukoliko žele opstanak u ovom rangu i do kraja drugog dela takmičenja pobede još četiri protivnika. To je težak zadataka za Rasinu u ovim uslovima tvrde u klubu, ali učiniće sve da odigraju najbolje što mogu i na neki način nadoknade nepravdu koju su doživeli na gostovanju na Novom Beogradu.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top