Podsetnik: Dežurstva 2. i 3. maja  

Postavljeno: 02.05.2022

Do srede neće raditi javna preduzeća, ustanove i banke. Svi veći trgovinski lanci rade i danas i sutra, a regularno radno vreme ima i većina apoteka u gradu. Dežurna je ambulanta u Dijagnostičkom centru i tri seoske zdravstvene stanice. Autobusi Jugoprevoza saobraćaju po redu vožnje za nedelju.

 Ambulanta u Dijagnostičkom centru danas i sutra (2. i 3.maj) radi puno radno vreme, od 7 do 20 časova. Građani koji žele da prime vakcinu protiv korone to mogu učiniti tek od srede (4.maj).

Zdravstvene stanice u Konjuhu, Velikim Kupcima i Velikom Šiljegovcu danas i sutra  dežuraju od 7 do 13 i 30 časova.

Služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu radi regularno, od 7 do 20 časova, a Služba hitne medicinske pomoći i Služba za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, kao i uvek dežura 24 sata.

 Dežurna apoteka je Dr Max u centru grada (bivša Kedrović), koja inače radi 24 sata. Broj telefona ove apoteke je 063 106 80 13. Ostale Dr Max apoteke danas dežuraju do 17 časova, dok je u utorak regularno radno vreme.

Većina privatnih apoteka drugog i trećeg dana praznika uglavnom radi puno radno vreme, s tim da će neke danas raditi skraćeno, do 18 časova.

Pošte u Rasinskom okrugu ne rade do 3. maja, izuzev Glavne pošte u Nemanjinoj ulici koja danas i sutra dežura od 8 do 15 časova. Ispred službenog ulaza te pošte postavljen je bankomat koji je građanima na usluzi 24 sata.

Banke uglavnom neće raditi ni danas ni sutra, a prvi radni dan je sreda, 4. maj.

Autobusi Jugoprevoza saobraćaju po redu vožnje za nedelju, za gradski i prigradski saobraćaj, dok će se međugradski saobraćaj odvijati po ustaljenom režimu.

Obe zelene pijace i buvljak rade regularno radno vreme, od 6 do 18 časova, odnosno, od 6 i 30 do 15 i 30. Javne garaže građanima su na raspolaganju u sve dane praznika,  a naplata parkiranje u garažama i na parking mestima u gradu vršiće se po uobičajenoj tarifi.

Svi veći trgovinski lanci danas i sutra rade puno radno vreme, kao i svi ostali marketi u gradu..

Blagajne Gradske toplane i JKP Vodovod počinju sa radom u sredu, 4.marta. Iz JKP „Vodovod“ obaveštavaju građane da su u sve dane praznika organizovana  dvadesetčetvoročasovna dežurstva, te da se eventualne promene na kanalizacionim i vodovodnim instalacijama, mogu prijaviti na besplatni korisnički broj telefona 0800/303 – 037, kao i na broj 037 415 305.

D.P.

 

 

 

 

Ostale vesti

back-to-top