Podela bodova između fudbalera Napretka i Mladosti

Postavljeno: 04.04.2023

U 29. kolu Mozzart Bet Super lige Srbije kruševački superligaš nije uspeo da stigne do pobede koja bi ga održala u borbi za plej – of. U veoma teškim uslovima odigrao je nerešeno – 0:0 sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Uradili su sve u Napretku da očiste sneg sa terena, nisu u potpunosti uspeli, ali po proceni sudije Ostraćanina postojali su uslovi da se utakmica odigra. A, takvi uslovi su više pogodovali ekipi koja se brani. Imali su kruševački fudbaleri inicijativu, odslikava to najbolje posed lopte posle prvog poluvremena 69:31, međutim, teško je bilo odigrati smislenu akciju na mokrom i klizavom terenu. Uspeli su domaći, ipak da stvore nekoliko povoljnih prilika, ali odličan na golu Mladosti je bio Stamenković, svojevremeno i golman Napretka, odakle je otišao u Crvenu zvezdu.

Najbolju priliku za vođstvo u finišu prvog dela utakmice propustio je Bastajić, odnosno osujetio ga je golman Lučanaca i uspešnom intervencijom skrenuo loptu u korner. Bio je u dobroj prilici i Ljubomirac, na startu drugog poluvremena, ali izostala je realizacija.

U finišu su i Lučanci opasno zapretili preko Mirića, u toj situaciji istakao se Napretkov golman Petrić i bodovi su podeljeni na ravne časti.

 

Ostale vesti

back-to-top