Pobeda rukometašica Napretka 12

Postavljeno: 18.09.2022

Gradski ženski rukometni klub Napredak 12 startovao je pobedom u Super B ligi. Kruševljanke su, na svom terenu, savladale ORK Beograd 26:24 (16:12).

Najbolji pojedinac u pobedničkom timu bila je Katarina Radović .

Za naš tim, koji je izborio plasman u viši rang nakon boljeg ishoda u dva meča sa ZRK Bekament 2 iz Aranđelovca, bilo je to veče zadovoljstva u svakom pogledu. Kaća Radović je fenomenalno odigrala i alal vera na besprekornoj saradnji sa ostalim igračicama, klupom i trenerom.Valja odati priznanje kompletnom sastavu, jer za sve nas koji smo do skoro bili u Prvoj ligi, protivnici u Super B su nam manje poznati. Ovo smo arhivirali i nastojaćemo da vratimo klubu stari sjaj koji je imao u prošlosti – ističe direktorka Napretka 12, Ljiljana Maksić.

I trener Igor Rakić ponosan je na svoj tim i pobedu na otvaranju sezone:

-Sve je bilo po našoj želji i receptu.Važno je da smo nadigrali izuzetno dobre gošće i sada nam predstoje pripreme za gostovanje Sremu. Smatram da nećemo razočarati naše verne pristalice i da ćemo dokazati da ovaj trijumf na prvoj utakmici nije bio puka slučajnost.

Pobeda Napretka 12 je dala podstrek svima u klubu, posebno igračicama, da istraju u borbi za što bolji plasman u ovom rangu, ali i želju da klub u skorije vreme bude, kao nekada, u najelitnijem društvu.

Lj.Marković

 

Ostale vesti

back-to-top