Pobeda „Napada“ za titulu vicešampiona!

Postavljeno: 23.05.2022

Prvotimci Stonoteniskog kluba „Napad“ pobedili su na gostovanju u Jagodini protiv istoimene ekipe u poslednjem, 22. kolu Druge lige, rezultatom 4:1. Trijumf je doneo titulu vicešampiona Druge lige, drugu sezonu zaredom.

Nažalost, ni ove sezone pozicija dva ne vodi u baraž za Prvu ligu, već samo prvo mesto, navode u Klubu te dodaju da će  šansu za plasman u Prvu ligu njihov tim dobiti tek ako sledeću sezonu završi kao pobednik Druge lige.

U Klubu potvrđuju da je ovo veliki uspeh jer je sezona bila duga i teška, a iza „Napada“ je na tabeli ostalo deset ekipa, uglavnom ujednačenog kvaliteta.

Susret u Jagodini otvorili su Radovan Pavlović na strani domaćina i kapiten „Napada“ Vasilije Miletić, a nakon borbe u četiri seta Pavlović je doneo početnu prednost Jagodini. Na 1:1 izjednačio je „napadač“ Branislav Smiljković, koji je u drugom duelu dana bio bolji od Marka Milovanovića sa 3:1.

Usledio je najneizvesniji okršaj u kome je za Jagodinu nastupao Stefan Marković, a za „Napad“ Milan Mirković. Nakon borbe u pet setova Mirković je uspeo da sa 15:13 u odlučujućem setu ostvari pobedu i poveća prednost svog tima na 2:1.

Novi poen Napadu doneo je Branislav Smiljković savladavši Radovana Pavlovića sa 3:1 u četvrtom susretu, da bi Vasilije Miletić u petom duelu dana sa 3:2 dobio Stefana Markovića i postavio konačnih 4:1 za svoj tim.

J.B.

Izvor tekst i foto: https://stknapad.com

 

Ostale vesti

back-to-top