Pobeda fudbalerki Napredak juniora!  

Postavljeno: 21.05.2022

Tri kola pre kraja prvenstva Razvojne fudbalske lige za devojčice do 15 godina, ŽFK Napredak Junior 2018. danas je, na svom terenu, bio ubedljiv protiv ŽFK Levač iz Rekovca 6:1(1:0). Po jedan gol postigle su Kristina Gajić i Senka Miletić, a četvorostruka golgeterka bila je Lena Radovanović.

Moglo je da bude i više golova u mreži rivala, ali pobedi se u zube ne gleda. Nama predstoji gostovanje FK Rosulje u Vlasotincu, a u poslednjem susretu ugostićemo ekipu iz Prahova. Samo pod uslovom pobeda čuvaćemo četvrto mesto na kome sada nalazimo. Verujem da ce naše devojčice to i priuštiti ljubiteljima ženskog fudbala u gradu pod Bagdalom – rekao je trener Damir Živković.

Najbolja strelkinja u ekipi Lena Radovanović, zadovoljna ovim laskavim priznanjem,  obećava još više pogodaka u mreži protivnika na narednim susretima.

Kolektivni duh našeg tima je nešto što krasi našu igru, pa nisu izostali ni rezultati. U većini slučajeva bile smo mnogo bolje od protivnica, ali često smo i znale da zatajimo kada je broj stopostotnih prilika za gol. Toga više neće biti u meri koju smo dozvoljavale ove sezone– tvrdi Radovanović.

Lj.Marković

 

Ostale vesti

back-to-top