Ove nedelje u Kruševačkom pozorištu

Postavljeno: 06.12.2021

Na repertoaru Kruševačkog pozorišta ove nedelje četiri predstave: „Semaforko“, „Petra“, „Mačak otišao u hajduke“ i „Familija, čin III scena 14“, kao i Izložba fotografija Kancelarije za mlade

Kancelarija za mlade u  Kruševačkom pozorištu  organizuje izložbu fotografija večeras (6. decembar) od 19 časova povodom 12 godina postojanja.

„Semaforko“ je predstava urađena u saradnji Kruševačkog pozorišta i Komiteta bezbednosti saobraćaja Grada Kruševca. Ona će, ove nedelje, biti odigrana u utorak, sredu i četvrtak, u terminu od 12 do 13 časova.

Predstava „Petra“, u režiji i po tekstu Irfana Mensura, po motivima Ričarda Lorca, biće odigrana u petak (10. decembar) od 20 časova.

Predstavu „Mačak otišao u hajduke“ po tekstu Branka Ćopića, u režiji Aleksandra Pejakovića, moći ćete da gledate u subotu (11. decembar) od 12 časova.

Takođe, u nedelju (12. decembar) od 20 časova možete pogledati predstavu „Familija, čin III scena 14“ prema motivima komedije Branislava Nušića „Gospođa ministarka“ u adaptaciji Žanka Tomića i Jovane Ristić. Tomić potpisuje i režiju.

L.S.

foto: internet stranica Pozorišta „Zoran Radmilović“ Zaječar

 

Ostale vesti

back-to-top