Održana prezentacija Sajma „China Brand Fair 2023“ u Regionalnoj privrednoj komori

Postavljeno: 30.03.2023

Za privrednike Rasinskog okruga danas je održana  prezentacija predstojećeg Opšteg kineskog sajma brendova CHINA BRAND FAIR 2023, koji će se održati  u periodu od 8. do 10. juna 2023. g. u Budimpešti na lokaciji Hungexpo. Ovaj sajam organizuje CECZ Co. Ltd Budimpešta pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine NR Kine.

U cilju promocije i boljeg povezivanja srpskih i kineskih kompanija, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine NR Kine, predstavnik Kinesko centralno evropsko-logističke trgovinske zone CECZ Co., Frušina Sahor,  menadžer poslovnog razvoja, predstavla je mogućnosti za saradnju srpskih i kineskih kompanija, kao i ovaj sajam.

“CHINA BRAND FAIR 2023“ se ove godine organizuje za internacionalne posetioce i idealno je mesto za upoznavanje kineske ekonomije i industrije, kao i novih vidova poslovne saradnje. Ove godine se očekuje oko 350 izlagača iz Kine iz 16 privrednih grana i  prisustvo gostiju iz zemalja Centralne Evrope. Fokus manifestacije je na proizvođačima mehanizacije, automobilske industrije, elektronike, električne opreme, poljoprivrede, prehrambene industrije, metaloprerade, elektroindustrije, informacionih tehnologija, lake industrije, tekstilne industrije, i dr.

Foto i izvor: krusevac.pks.rs

Ostale vesti

back-to-top