Odbojkaši i odbojkašice Antene bez signala

Postavljeno: 10.01.2021

Muški odbojkaški klub Antena iz Kruševca, četvrti među deset klubova Druge lige Zapad, umesto milion dinara, koliko su tražili, dobio je, na predlog Komisije za raspodelu, 450 hiljada dinara za ovu godinu iz budžeta. Konačnu odluku doneće Gradsko Veće, a iz Antene poručuju da se Grad već godinama maćehinski odnosi prema svom odbojkaškom drugoligašu

– Posle 17 godina postojanja, dara je prevršila meru. Nije mi jasno zašto se od nas zahtevaju podaci o svim troškovima u detalje, kada ne uvažavaju ni najskromnije potrebe koje napišemo. Drugima se godinama toleriše i prašta rasipništvo. U ovom gradu se zbog toga gase klubovi, a da niko za to ne odgovara – kaže predsednik kluba Dragoslav Milovanović.

Sa još manje para i signala, OK Antena 08 u ženskoj konkurenciji, takmiči se sa dve ekipe u Međuregionalnoj i Međuopštinskoj ligi.

– Predlog je da nam pripadne samo 50 hiljada dinara. Nije mi jasno kako sa toliko novca da sačuvamo ekipe – pita se Milovanović.

U Anteni tvrde da su predlagači i oni koji aminuju njihove odluke prema drugim klubovima majka, a prema Anteni maćeha. Dragoslav Milovanović ističe da je takvo ponašanje krajnje nekorektno.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top